Ik voel me gedreven door een diepe passie om mensen te helpen herinneren dat ze compleet zijn

Over mij

Mijn naam is Sanne Blankers en ik ben een KREAC-gecertificeerd level 2 Equine Assisted Coach oftewel Paardencoach.

Drijfveren

Ik voel me gedreven door een diepe passie om mensen te helpen herinneren dat zij al compleet zijn.
Het is de maatschappij die als het ware gebroken is, in hokjes denkt en niet om kan gaan met ieders uniek zijn. Door samen met de paarden begeleiding te bieden bij het verkrijgen van inzicht in wie jij in essentie bent en welke overtuigingen, patronen of trauma’s hierin blokkerend werken ontstaat er ruimte om de regie in eigen handen te nemen en keuzes te maken die bijdragen aan een gelukkiger leven.
Vanuit mijn passie voor mensen startte ik op 17-jarige leeftijd als agogisch werkende in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Hier leerde ik om niet te veroordelen, mensen met een open blik te benaderen en de nadruk te leggen op ieders kracht en kwaliteit in plaats van beperkingen. Met mijn positieve instelling en individuele benadering richt ik mijn aandacht graag op het gezonde deel van de mens, iemand is per slot van rekening niet alleen maar zijn ziekte of beperking.

Mijn weg

Nadat ik zelf burned-out raakte ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen essentie. Ik onderzocht waar mijn talenten liggen, wat mijn kwetsbaarheden zijn, waar ik blij van word maar ook waar mijn grenzen liggen. Ik besloot de verantwoordelijkheid over mijn eigen leven in handen te nemen, alleen nog maar mijn hart te volgen en mijn keuzes zorgvuldig aan te passen aan mijn vernieuwde inzichten over mijzelf. Zo lang ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd en heb ik een grote voorliefde voor paarden. In januari 2012 startte ik mijn opleiding tot Equine Assisted Coach (EAC) bij Educatief Centrum Keulseweg. Een opleiding waarbij mijn passies voor mens en paard elkaar ontmoeten en waar ik mijn unieke talenten volledig tot zijn recht kan laten komen. Met veel plezier en succes heb ik de opleiding tot EAC level 1 & 2 afgerond.

Ervaring

Naast mijn jarenlange ervaring in de GGZ en het behalen van mijn diploma EAC level 1 & 2 mag ik mezelf ervaringsdeskundige noemen op het gebied van hoogsensitiviteit (HSP), burn-out, persoonlijke groei en (spirituele) bewustwording. Mijn eigen ervaringen op dit gebied helpen mij om vroegtijdig signalen te herkennen en optimale ondersteuning te bieden in mijn werk als coach.

Ik help je graag met het weer in handen nemen van je eigen leven.