Groepen en teambuilding

Een gezond en productief team zorgt voor een betere omzet binnen het bedrijf.

Wie op een actieve, originele, speelse en laagdrempelige manier met een groep of team op zoek wil naar verdieping, is bij Paardencoach Limburg aan het juiste adres.

Met paardencoaching wordt op een snelle en effectieve manier inzicht verkregen in hoe de groep functioneert en waar verbeteringen mogelijk zijn. Het paard reageert immers altijd op diegene of datgene waar de meeste spanning zit. Dit wordt niet beoordeeld als goed of fout, maar geeft wel direct herkenning en opluchting bij alle groepsleden. Door persoonlijke begeleiding kunnen de betrokken groepsleden zichzelf verbeteren en hun plek binnen de groep beter innemen.

Tijdens het uitvoeren van activiteiten met het paard komen zaken zoals leiderschap, communicatie, veiligheid en intentie aan bod.

De voordelen van een teambuildingsessie voor een bedrijf zijn onder andere: betere bedrijfsresultaten door effectief samenwerken, betere onderlinge communicatie en het herkennen en oplossen van obstakels die ontstaan op de werkvloer. Teamleden verkrijgen nieuwe inzichten in hun eigen handelen, worden zich bewust van hun kwaliteiten en sterke punten en weten deze door te ontwikkelen naar het dagelijks leven en de werkvloer. Teamleden verkrijgen nieuwe inzichten in de onderlinge verhoudingen, de samenwerking en de communicatie. Ze worden zich bewust van eigen en andermans kwaliteiten en sterke punten, en weten deze optimaal in te zetten.

Werknemers die goed in hun vel én op hun plek zitten, presteren meer, hebben meer energie om te werken en hebben meer plezier in het werk. Dit komt de teamspirit ten goede waardoor het team overal productiever wordt.
Een gezond en productief team zorgt voor een betere omzet binnen het bedrijf.

De activiteiten worden in overleg aangepast aan de doelstelling van de groep of het team. U heeft tevens de mogelijkheid om deze dag compleet te maken met een heerlijke, gezonde en verantwoorde lunch.

This function has been disabled for Paardencoach Limburg.